Főoldal :: Vizuális utastájékoztató eszközök :: Technológiák ::

Kijelző technológiák

 

Transmisszív LCD

BMG-MIS-Transmisszív

 

 

 

A transzmisszív kijelzőtechnológia esetében a kijelzőt háulról világítjuk meg, így az aktív szegmensek láthatóvá válnak. Ez a technológia belső téren, gyenge környezeti fényviszonyok mellett használható.

 

Transflektív LCD

BMG-MIS-Transflektív

 

 

 

A transzflektív kijelzőtechnológia esetében az LCD-üveg mögé egy részlegesen áteresztő fényvisszaverő fólia kerül, mely visszatükrözi a közvetlen napsütést és a környezeti fényeket. Ez technológia elsősorban kültéren használható.

 

Monokróm koleszterikus LCD (ChLCD)

BMG-MIS-ChLCD

 

 

 

A bistabíl koleszterikus LCD (ChLCD) olyan kijelző, melyen energia felhasználása nélkül jeleníthető meg az információ. Az energia csak a kiírás pillanatában szükséges, a tartós megjelenítéshez már nem. A ChLCD olyan reflektív kijelzőtechnológia, melynél a szegmenseket a környezeti fény teszi láthatóvá. Nincs szükség háttérvilágításra, az információ bármilyen fényviszony esetén jól olvasható.

 

Színes koleszterikus LCD (Geameleon®)

BMG-MIS-Geameleon

 

 

 

A Geameleon® színes, nagyfelbontású, nagyméretű kijelző, mely bistabíl koleszterikus LCD (ChLCD) technológián alapul. Ez a kijelzőtechnológia optimális beltéri és kültéri alkalmazások esetében is.

 

TFT

BMG-MIS-TFT

 

 

 

A TFT megjelenítők alkalmazása olyan beltéri és kültéri helyszíneken lehetséges, ahol a kijelzőt nem éri közvetlen napsütés. Az információ színesben/nagyfelbontásban jelenik meg.

 

 

Működési módok (LCD)

Transzmisszív, reflektív, transzflektív

A kijelző háttérvilágítása transzmisszív és transzflektív módban is működik, mely íly módon láthatóvá teszi a kiírt szöveget. Kültéri alkalmazás esetén a transzflektív folyadékkristályos üveg mögötti részlegesen áteresztő fényvisszaverő fólia visszatükrözi a nagyobb intenzitású környezeti fényt, így nagy környezeti világosság esetén is jól olvasható a rajta megjelenő információ.

BMG-MIS Működési módok(BMG MIS GmbH)

  
Török Trade   Kapcsolat   Hasznos Linkek   Weboldalkészítés
 
Tel.: +36 1 282 2767
Fax: +36 1 282 2767
info@toroktrade.hu
Török Trade Kft.

Székhely: 1195 Budapest, Magyar László u. 30.
 
BMG MIS GmbH
Center Communication Systems GmbH
Adatvédelmi nyilatkozat
 
Website Design Online Marketing HW Online
Website Design
Online Marketing
2012 Copyright ©